About us

Julian

Werkstudent Business Analyst

Hobby: Fitness
Bucketlist: Op de motor door Viëtnam / Reis Japan

Ik werk gemiddeld 2 dagen per week als werkstudent ‘Business analyst’. Hierbij krijg ik ontzettend veel vrijheid in mijn doen en laten. Collega’s komen naar mij toe met vragen over Excel of met een leuk project zoals het maken van een “Dashboard” of andere analyses in Excel. Een super leuke en leerzame bijbaan voor naast mijn studie!

Being responsible is de crew value die bij mij past! Het is natuurlijk super belangrijk dat ik kritisch naar mijn eigen analyses kijk, het helpt door een gevoel van ownership te hebben over je werk. Stel je eens voor dat het management een verkeerde beslissing maakt op basis van mijn onjuiste analyse!

Ik vind het leuk dat er een informele sfeer is binnen America Today. Het probleem ‘wat kan ik wel of niet aan naar werk?’ kennen wij hier niet. Er hangt zo’n fijne sfeer; in mijn eerste maand bij America Today ging ik al met collega’s naar een festival. Dat was natuurlijk erg leuk!

Copyright 2024 | America Today
America Today gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?