About us

Nina

Visual Merchandiser

Tijdens mijn stageperiode in 2014 kreeg America Today een plek in mijn hart. De sfeer op de werkvloer, waar wij als merk voor staan, het team waar je in werkt, alles klopt! In het Visual Merchandiser team zijn we allemaal erg verschillend, maar er is een ontzettende klik en we zijn goed op elkaar ingespeeld. Dit maakt het werk zo fijn en vooral leuk! Mijn belangrijkste doel als Visual Merchandiser is om onze collectie in de stores te presenteren op een manier die perfect aansluit bij America Today en ervoor zorgt dat onze klanten door de styling worden geïnspireerd.

Hoe ziet mijn werkweek er ongeveer uit? Het is vooral een zeer afwisselende baan. De ene dag ben ik op HQ bezig met het maken van nieuwe guidelines. In guidelines laat ik zien hoe stores de nieuwe collectie moeten presenteren. De andere dag help ik de stores met het stylen van de winkel of ben ik bezig om een nieuw pand om te toveren tot een toffe store.

Als ik moet kiezen zijn openingen van nieuwe stores wel de gaafste weken. Work hard, play hard omschrijft precies hoe deze weken eraan toe gaan!

Copyright 2024 | America Today
America Today gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?