Nieuw item
Other details
Match criteria
Hours per week
  • 20 - 24 hours
Education level
  • Secondary vocational education
Apply

BBL-stagiaire

Job description

Volg jij een BBL MBO opleiding in de richting van Verkoopspecialist tot Filiaalmanager? Wil jij je ontwikkelen tot een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom jij voor 13-32 uur per week ons team versterken?

A day @ America Today

Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden en krijg je de mogelijkheid om aan schoolopdrachten te werken. Uiteraard staat de klant centraal bij alles wat je doet. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines.

De hele dag ben je omringd door gedreven collega’s, nieuwe en vaste klanten en een collectie die gebaseerd is op de American College Lifestyle. Als BBL’er bij America Today krijg je tijdens de hele stageperiode goede begeleiding van de Storemanager en word je gezien als een volwaardig Crewmember. Je zit geen moment stil, want naast het harde werken ga je vooral een hele leuke tijd beleven bij America Today!

Apply
Share:
Copyright 2022 | America Today
America Today uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests. Learn more