Autres détails
Adresse
Lange Kerkstraat 41, 4461 JG Goes
Critères de matching
Heures par semaines
  • 20 - 24 uur
  • < 20 uur
Postuler

Parttime Verkoopmedewerker / BBL Stage

Ben jij een échte verkoper met inlevingsvermogen in onze klant en ga je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan? Heb je naast het drukke studentenleven tijd over voor een fun en afwisselende job en ben je meerdere dagen doordeweek, op koopavonden en in het weekend beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Kom jij voor 13-32 uur per week ons team versterken?

A day @ America Today

Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door ben je bezig met verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je maakt de store zo aantrekkelijk mogelijk aan de hand van visual merchandise guidelines. Wanneer nodig krijg je soms aan het einde van de dag de verantwoordelijkheid om de store af te sluiten.

De hele dag ben je omringd door gedreven collega’s, nieuwe en vaste klanten en een collectie die gebaseerd is op de American College Lifestyle. Je zit geen moment stil, want naast het harde werken ga je vooral een hele leuke tijd beleven bij America Today!

Postuler
Share:
Copyright 2023 | America Today
America Today utilise des cookies pour retenir certaines préférences et faire correspondre les offres d’emploi à vos centres d’intérêt. En savoir plus