About us

Stephanie

Assistent Storemanager

Ik ben begonnen als parttime crewmember, daarna doorgegroeid als fulltimer en inmiddels ben ik assistent storemanager. Dat allemaal in een jaar tijd - hard work pays off! Persoonlijk is het dan ook mijn belangrijkste doel om door te groeien binnen de organisatie en kansen die er zijn te pakken.

De sfeer binnen de organisatie is super goed, ik voel me echt onderdeel van America Today. Via de America Today app wordt veel info gedeeld zodat zowel HQ als de stores elkaar op de hoogte houden. Mijn directe collega’s in de store zijn echt mijn vrienden geworden en we zien elkaar ook steeds vaker buiten werktijd. Op een van mijn leukste werkdagen hielp ik een klant met het uitzoeken van een nieuwe outfit voor zijn date van die avond. Een paar dagen later kwam hij terug om te vertellen dat de date heel leuk was. Zulke klanten blijven me echt bij en maken mijn werk super bijzonder!

Copyright 2020 | America Today
America Today gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?